industrial packaging pallet boxes

Кутии за палети

Нашите картонски кутии за палети може да се произведат во сите големини и обезбедуваат исплатлива алтернатива за испорака на вашите производи во неколку помали контејнери.

Нашите издржливи кутии за палети се произведуваат за да одговараат на „евро палетите“ и се погодни за тежини од 1000 кг и поголеми, со редење едни врз други за превоз низ целиот свет. Кутиите за палети може да се произведуваат и да се отпечатат според вашите конкретни барања за да го претстават професионален имиџ и да го оптимизираат целиот циклус на набавки. Кога се користи со нашите картонски палети, целиот контејнер може да се користи повторно или целосно да се рециклира.