Придружете се на компанија која придонесува за подобра иднина

Ние сме глобална компанија за производство на амбалажа која помага да се изгради поодржлив свет.

Светот брзо се менува, а ние како потрошувачи бараме повеќе од производите и услугите што ги купуваме. Во исто време, од организациите се очекува радикално да го намалат нивното влијание врз животната средина. И, секогаш кога е можно, создадете позитивно влијание врз луѓето и светот околу нив.

Секој ден доаѓаме на работа со одредена цел.

Нашата цел е да го редефинираме пакувањето за свет што се менува. Тоа е причината за нашето постоење и причината зошто нашиот тим од 30.000 вработени, на повеќе од 300 локации во Европа, Северна Америка и Азија, секојдневно доаѓа на работа.

Со нашиот иновативен пристап кон пакувањето, ги заштитуваме природните ресурси, го намалуваме отпадот и загадувањето и се движиме кон поодржлива иднина.

Бидете дел од компанија со која ќе се гордеете.

Свесни сме за тоа како пакувањето игра значајна улога во променливиот свет и тоа нè издвојува од другите. Придружете ни се и со помош на одржливи решенија за пакување што му се потребни на општеството како целина, помогнете им на нашите клиенти да се прилагодат на промените во навиките на потрошувачите.

  • Работите за компанија која се грижи за животната средина и придонесува за поодржлив свет - кариера за која ќе сакате да разговарате со вашето семејство и пријатели.
  • Работите во стимулативна, транспарентна средина и безбедно работно место, каде што сите споделуваат исти цели, знаат што се очекува од нив и имаат јасна насока.
  • Работите во средина каде што секој има право на глас и каде секој може да биде тоа што е.
  • За да останете мотивирани, ќе ја добиете сета потребна поддршка за да развиете нови вештини и цели во кариерата.

Зошто мислиме дека DS Smith е најдоброто место за работа?

1. Луѓето прават разлика

Благодарение на нашата организациска структура, вработените со своите секојдневни напори придонесуваат за успехот на компанијата. Споделете ги вашите идеи и придонесете за производство на одржливи решенија за пакување за свет кој се менува.

2. Нашиот континуиран раст

За да ја удвоиме нашата големина и профитабилност, работиме со некои од најголемите светски брендови и, подеднакво важно, со илјадници помали клиенти на кои им помагаме да бидат поуспешни во продажбата на нивните производи секој ден.

3. Ние иновираме заедно со клиентите

Со анализа на синџирите за снабдување на клиентите, ние сме во состојба да развиеме иновативни и оптимални решенија за пакување прилагодени на нивните потреби.

4. Глобални можности

Нашата единствена позиција на пазарот нуди глобални можности за амбициозни таленти.

5. Одржливост

Ние сме најголемата европска компанија за рециклирање картон и хартија и со нашите услуги им помагаме на различни организации да го намалат отпадот и да ја зголемат стапката на рециклирање. Одржливоста е во срцето на нашиот бизнис, затоа ние секогаш се стремиме кон најдобрите и најнови идеи за континуирано подобрување на нашиот дизајн, иновации и претприемништво.