Индустриска амбалажа

Специјализиравме за  амбалажа за голем број индустрии, од прехранбена и автомобилска индустрија до гломазни хемикалии.

Индустриска амбалажа

Во последниве години, брановидната амбалажа си трасира пат на индустриските пазари како замена за помалку еколошката амбалажа направена од дрво, пластика, па дури и метал.

Ние се специјализиравме за производство на амбалажа за голем број индустриски сектори, од прехранбена и автомобилска индустрија до гломазни хемикалии. Ви нудиме решенија за индустриска амбалажа со кои се штитат, чуваат и транспортираат вашите производи, на локално и на глобално ниво.