Аплицирај за работа

Ако сте амбициозни, се грижите за животната средина и сакате успешна кариера - добредојдовте во DS Smith.

Што ви нудиме?

  • Одлична работна атмосфера
  • Професионалност
  • Работа во динамична околина
  • Редовна плата
  • Топол оброк
  • Дополнителни погодности
  • Професионално надоградување
  • Можност за развој и напредување