packaging for frozen food

Замрзната храна

Нудиме решенија за амабалажа што ги задоволуваат специфичните потреби на производителите на замрзната храна и храна за деца.

Нашиот опсег на картонски состав е специјално приспособен за овој сектор, (нашите RRP, POP производи и картонски палети) гарантираат оптимална заштита и презентација на вашите производи.

Ладилниците и коморите за замрзната храна претставуваат особен предизвик за брановидната картонска амбалажа. Амбалажата за одредени перформанси треба да се издржува одредени температура и влажност. Амбалажата мора да биде дизајнирана и за да се постигнат високи стандарди на изглед и визуална појава.

Нашата компанија изобилува со нови идеи за овој сектор, како што се мали кутии за во замрзнувачи развиени за Sainsbury's и наменети да им помогнат на купувачите полесно да земат замрзната храна за дома, инвентивен пакет кој доби награда Worldstar.