Пријавување

Чекор 1 - Доколку најдовте соодветен оглас за работа, ве молиме испратете ни ги Вашите документи за апликација:

  • Биографија
  • Апликација за работа
  • Мотивациско писмо
  • Сертификати за обука и образование
  • Препораки


Чекор 2 - Проверете ја документацијата за апликацијата


Колеги од секторот за човечки ресурси. заедно со одговорното лице за одредено работно место, ја прегледуваат доставената документација и избираат кандидати врз основа на условите наведени во огласот за вработување и компетенциите на кандидатите .

Чекор 3 - Интервју


Доколку ги исполнувате сите потребни услови за работното место за кое сте аплицирале, ќе добиете покана за интервју. Во зависност од позицијата за која аплицирате, може да имате неколку интервјуа со различни луѓе од компанијата.

Ова е можност подобро да се запознаете.

Чекор 4 - Понуда за работа


Доколку успешно сте ги поминале сите досегашни чекори, DS Smith ќе ви даде понуда за работа во која се наведени условите за вработување и работа во нашата компанија.

Откако ќе ја прифатите понудата, станувате член на DS Smith.

Чекор 5 - Сега сте вработен во DS Smith


Честитаме! Добредојдовте во DS Smith!