Метрика на Циркуларен Дизајн

Иновативна алатка за мерење на циркуларноста на вашата амбалажа

Дознајте повеќе

Метрика на Циркуларен Дизајн

Иновативна алатка за мерење на циркуларноста на вашата амбалажа

Дознајте повеќе

Нашиот пристап кон одржливост

Одржливоста е суштината на нашата цел, а нашата нова стратегија за одржливост „За сегашноста и за иднината“ се фокусира и на предизвиците за одржливост со кои се соочуваме денес и на оние кои ќе влијаат на идните генерации.

Дознајте повеќе