Кариера

DS Smith е составен од тим со над 29.000 вработени ширум светот работејќи во 37 земји.

DS Smith нуди многу различни  можности за кариера. Наша цел е да привлечеме, задржиме и мотивираме добри луѓе, давајќи им подршка да го исполнат својот потенцијал.

За други прашања за можностите за работа во рамките на DS Smith, ве молиме испратете порака на hr.skopje@dssmith.com