packaging for leisure, home ware

Производи за разонода и производи за домот

Секторот за производи за разонода и производи за домот е разновиден колку и амбалажата за него.

Било да пакувате прибор за на маса, играчки или мебел, амбалажата треба да држи рамнотежа помеѓу функционалноста и естетскиот изглед.

Исто така, кога треба да се испорача ширум светот, амабалажата треба да издржи груба испорака и услови на складирање без да ја изгуби својата привлечност.