Industrial packaging powerply boxes

Кутии Powerply

Нашите кутии PowerPly за извоз со палети нудат исплатлива опција за амбалажа како алтернатива за испорака на вашите производи во кутии за пакување од меко дрво и иверка.

Нашите кутии PowerPly за извоз со палети и средните групни контејнери се изработени од природни целулозни влакна и споени со силно лепило на водена основа. Тие обезбедуваат лесен пристап до стоките затоа што лесно се преклопуваат по користењето. Кутиите имаат и голема „стапка на јачина до тежина“ со многу ниска и доследна амбалажна тежина, така што се совршени за авионски транспорт. Во споредба со дрвените гајби, значителната разлика во тежина може да придонесе за значителна заштеда само во трошоците за транспорт.