Нашето ветување кон клиентите

Се фокусираме на вашите деловни потреби за да ви помогнеме да ја зголемите продажбата, да ги намалите трошоците и да управувате со ризикот.

Нашиот единствен начин на работа, нашите високо квалификувани луѓе тесно соработуваат со секој клиент за да специфицираат и дизајнираат амбалажи што ќе постигнат вистински резултати - раст на продажбата, намалени трошоци и одржливо работење. Типично, тоа значи:

  • препознавањето како амбалажата го поддржува маркетингот и се поврзува со купувачите
  • Заштитување на производите и намалување на отпадот
  • Оптимизирање на употребата на просторот во пакувањето, складирањето и дистрибуцијата
  • Одговарање на промената и идните проверки
  • Доаѓање до целта со рециклирање.

Било да сме работеле со вас само на една фаза од синџирот на набавка или на решавање на секоја фаза, резултатите доаѓаат со тек на време, секојпат кога ќе се спакува производот – ова го нарекуваме Supply Cycle Thinking.

За да ви помогнеме да извлечете максимум од брановидната картонска амбалажа, може да го видите нашиот сеопфатен опсег на материјали, стручност за дизајн и техники за печатење, а сето тоа поддржано со нашите програми за постојана иновација.  Со знаење и решенија за пакување во 30 земји низ Европа, можеме да ви помогнеме каде и да работите.

нашите стратези за амбалажа носат резултати :

Ние ви помагаме да продавате повеќе преку амбалажата
Зголемување на вашата продажба

НИЕ ВИ ПОМАГАМЕ ДА ПРОДАВАТЕ ПОВЕЌЕ ПРЕКУ АМБАЛАЖАТА

Амбалажа која ви помага да продадете повеќе

Купувачите инсистираат да го најдат производот што го сакаат веднаш, дури и на преполните полици во супермаркетите. Понекогаш, тие купуваат нешто ново или дејствуваат според импулс. Без оглед на случајот, вистинското пакување прави огромна разлика - дали купувачите ќе препознаат бренд, ќе го најдат производот и ќе го купат?

Дизајнот и бојата носат препознатливост и резултати. Нашите обемни инвестиции, во софтвер и контрола на бојата, ја поддржуваат свесноста и конзистентноста на брендот, преку повеќе промоции и формати на продавници. Тоа е од витално значење за нашите клиенти, заедно со инвентивните ПОС, за комуникација на брендот и успешно лансирање.

Но, тоа не е сè.

Пакувањето постигнува многу повеќе, од овозможување на раст во брзо развивање на каналите за продажба, до ракување со брзи промени во традиционалните формати за продажба на мало и зајакнување на достапноста во продавниците.

Нашите клиенти ни кажуваат дека достапноста е клучна. Всушност, истражувањето на IGD откри дека 37% од клиентите ќе купат алтернативна марка ако не можат да го најдат својот избран производ на полицата.

На сите бизниси им е потребна продажба. Тоа им е крвоток. Имаме одлична евиденција за помагање на клиентите да успеат, преку остар раст на продажбата, успешно лансирање производи, извонредни промоции, лидерство во категории и многу повеќе.

Ако сакате да дознаете како можеме да ви помогнеме да продавате повеќе да стапите во контакт или да прочитате повеќе за клиентите на кои веќе им помагаме.

Намалување на вашите трошоци

Амбалажа за да ги намалите деловните трошоци

Секој ден, им помагаме на нашите клиенти да ги отстранат непотребните трошоци. Тоа е моќта на пакувањето, да носи ефикасност во секоја фаза од синџирот на снабдување.

Без разлика дали се работи за дизајнирање на пакување за продуктивност на линијата за пакување, за да се заштитат производите од оштетување или за најдобро искористување на просторот, ние ги третираме парите на нашите клиенти како нашите.

Всушност, преземањето сопственост на просторот може да понуди извонредна можност. Секој пат кога амбалажата ги оптимизира оптоварувањата и дистрибуцијата на палети, потребно е помалку складирање, ракувањето се намалува и патувањата за испорака се одвиваат од патот.

Приказната не завршува тука.

На пример, нашето агилно размислување за пакувањето им овозможува на потрошувачите на FMCG, B2B и индустриските институции да се справат со невидена промена во побарувањата на синџирот на снабдување и да го направат тоа со вистински трошок.

Во исто време, ние се осврнуваме на најважните работи за сигурно пакување и партнерство во снабдувањето со пакувања, толку основни за успешните трговски односи.

Со континуирано инвестирање во дизајнери, инженери, специјалисти и соодветни технологии, бараме сè поголема ефикасност на синџирот на снабдување за нашите клиенти. Нашите стратези за пакување го нарекуваат ова размислување за циклус на снабдување, бидејќи резултатите се постигнуваат одново и одново, секогаш кога вашиот производ е спакуван.

Ако сакате да дознаете повеќе за тоа како да ги намалите трошоците преку иновативно пакување, стапете во контакт или прочитајте повеќе за клиентите на кои веќе им помагаме.

Управување со вашите ризици
Управување со вашите ризици

УПРАВУВАЊЕ СО ВАШИТЕ РИЗИЦИ

Пакување за да ви помогне да управувате со деловниот ризик

Во светот што брзо се менува, нашите клиенти бараат да управуваат со ризикот, да се прилагодат на иднината и да ги користат ресурсите мудро. Правилното пакување прави голема разлика во заштитата на вашиот бизнис, регулаторната усогласеност и одржливите деловни практики.

Во партнерство со нашите клиенти, ние истражуваме промени што влијаат врз нив, без разлика дали се во синџирите на снабдување, продажните канали, форматите за малопродажба или побарувањата на нивните клиенти. Со дизајнирање на пакување за да ги рефлектираме тие промени, им помагаме на клиентите да ја заштитат продажбата и да се развиваат во иднина.

Секој ден, им помагаме на клиентите да се справат со ризикот низ целиот синџир на снабдување. Правилното пакување спречува губење и губење на продажбата, придонесува за здрави работни практики и осигурува дека контактот со храна или другите регулаторни барања се исполнети.

Одржливите практики и најдоброто користење на ресурсите го поддржуваат секој бизнис

Пакувањето придонесува толку многу - на пример, секогаш кога пакувањето ги оптимизира оптоварувањата и дистрибуцијата на палети, потребно е помалку складирање и патувањата за испорака се одземаат од патот.

Уште повеќе, брановидни амбалажи се рециклираат, а бизнисот со рециклирање на ДС Смит е меѓународен лидер. Можете да бидете сигурни дека нашите трудови се одговорни и дека ние дизајнираме амбалажа за оптимална сигурност, без повеќе материјал отколку што е потребно.

Ние нудиме практични совети, каде и да сте со седиште во Европа. Ако сакате да дознаете повеќе за тоа како да управувате со ризикот преку пакување, тогаш контактирајте или прочитајте повеќе за клиентите на кои веќе им помагаме.

Подготовени за циркуларна економија

ПОДГОТОВЕНИ ЗА ЦИРКУЛАРНА ЕКОНОМИЈА

Пакување за да ви помогне кон циркуларната економија. 

Одржливоста има сè поголемо влијание врз одлуките за купување на потрошувачите. Паралелно со ова, постои зголемено очекување дека компаниите ќе го намалат своето влијание врз природниот свет и, каде што е можно, да создадат позитивно влијание за луѓето и планетата.

Клиентите поставуваат поамбициозни цели на одржливост и гледаат да ги интегрираат кружните принципи низ целиот свој синџир на снабдување.

Користејќи ја нашата експертиза, производи и услуги, можеме да ви помогнеме да ги решите вашите предизвици во кружната економија поврзани со пакувањето.

Со примена на нашите принципи за кружен дизајн во процесот на дизајнирање на пакувањето, ќе создадеме решенија за пакување кои ќе ви помогнат да ги исполните своите амбиции за одржливост и да се подготвите за циркуларната економија.

И сега можете да ги измерите и перформансите на кружноста.

Нашите мерила за кружен дизајн овозможуваат да се видат перформансите на кружноста на секој дизајн на пакувањето, споредувајќи го влијанието на одлуките за дизајн и перформансите на кружноста на возењето.

Ние ви помагаме со повеќе решенија за кружно пакување фокусирајќи се на пет области:

  • Рециклираност: Доставување на 100% решенија за пакување базирани на влакна што можат да се рециклираат
  • Оптимизација на влакна: Оптимизирање на секое влакно за секој синџир на снабдување
  • Замена на пластика: Дизајн решенија за замена на проблематични пластики
  • Повторна употреба: Зголемување на повторната употреба преку нови дизајни и иновации
  • Затворен круг: Развивање решенија за затворен круг

Ако сте заинтересирани да дознаете повеќе за нашите принципи на кружен дизајн, нашата метрика за кружен дизајн и како можеме да ви помогнеме да се подготвите за циркуларната економија со нашето пакување, тогаш стапете во контакт.

Стапете во контакт со нас!

Ако сакате да дознаете како можеме да ви помогнеме да продавате повеќе, како да ги намалите трошоците преку иновативно пакување, како да управувате со ризикот преку пакување или да откриете како можеме да ви помогнеме со поодржливи решенија за пакување, тогаш стапете во контакт со нас!