industrial packaging

Индустриска амбалажа

Индустриската амбалажа обезбедува заштита во текот на секоја фаза на производството, како што е складирање и превоз на резервни делови, полупроизводи или готови производи.

Откријте ги нашите решенија за индустриска амбалажа со висок квалитет кои се доверливи, безбедни и направени по мерка. Нашите истражувачки центри работат со голем број соединенија, брановидни картони и третирања за да бидат подготвени за најсуровите средини.

Благодарение на нашата машинерија, можеме да понудиме композитна амбалажа еден материјал и со голем формат, од мали до многу големи серии.

Нашето индустриско одделение е специјализирано за издржлива амбалажа за голем број сектори, од храна до автомобилски сектор и гломазни хемикалии. DS Smith го користи своето долго искуство во индустриските процеси за да понуди решенија што ги заштитуваат производите за складирање и транспорт.

Нашиот тим на индустриски дизајнери помага во развојот на иновативна амбалажа за да спречи штети и да го намали трошокот во вашиот циклус на набавки. Преку голема мрежа, може да доставиме кутии со голем формат во поголеми количества или само една палета.

Нашата палета опфаќа од кутии за извоз за еднократна употреба до контејнери за повеќекратна употреба. Со користење на палета од картони со висок квалитет, амбалажите може да се дизајнираат за најсложените барања.