hazardous-dangerous-goods.jpg

Опасни материи

Развивме широк опсег на амбалажа со специфичен состав и третман на картонот и специјално направена за транспорт на опасни супстанции.

Нашите решенија за амбалажа за опасни материи се развиени заеднички преку слушање на потребите на нашите клиенти и соработка со нашите искусни техничари. Решенијата за амбалажа за опасни материи целосно се тестираат пред производството во нашата лабораторија акредитирана од UKAS и BSI, така што можете да бидете сигурни дека нашата амбалажа за штетни материи ќе функционира во услови и средина соодветни на потребите од вашите потрошувачи.

packaging for dangerous goodsПо добивањето на сертификацијата од ОН, посветени сме да ги почитуваме строгите правила за функционирањето на овој тип производи.