Packaging for industrial food

Храна

Во DS Smith располагаме со значителна стручност за дизајн на индустриски или транспортни пакувања за прехранбениот сектор.

Тоа ни овозможува да користиме 100% картонски или композитни решенија во сите големини за пакување на гломазни или течни производи.