Оптимизирајте ја вашата амбалажа

Амбалажа која го подобрува вашето работење

Дизајнираме амбалажа што го обезбедува квалитетот и перформансите што ви се потребни, но без трошење непотребни ресурси.

Ние нема да правиме компромиси помеѓу заштитата на вашите производи и поефикасен циклус на снабдување. Ние ги правиме двете!

Со разбирање на вашиот бизнис и вашиот синџир на снабдување, ние го дизајнираме вистинското решение за пакување за вашите потреби. Оптимална заштита со пакување дизајнирано со само онолку материјал за пакување колку што е потребно за да го оптимизира целиот ваш синџир на снабдување.

Придобивки

 • Ние ги штитиме вашите производи со амбалажа дизајнирана за вашите уникатни потреби и користејќи што е можно помалку материјал
 • Пакување е оптимизирано за за сите фази од целиот циклус на снабдување.
 • Со користење на само онолку количината на материјал колку што е неопходна за создавање амбалажа, ќе има помалку  помалку отпад што ќе се рециклира .
 • Попаметното пакување значи помалку емисии на C02 низ вашиот синџир на снабдување и ги подобрување вашите еколошки перформанси.
 • Ефикасните дизајни на пакување создаваат заштеди низ целиот синџир на снабдување, обезбедување квалитет за вашиот бренд и подобро искуство со клиентите .

Како го правиме тоа?

 • 700-те дизајнери и иноватори на DS Smith ги разбираат вашите потреби и ги применуваат принципите за циркуларен дизајн за да го дизајнираат вистинското пакување за вашиот бизнис.
 • Доставуваме амбалажа која ги задоволува потребите  во секое време и секаде со точното количество материјал.
 • Нашите дизајни на пакување заштедуваат ресурси со тоа што бараат помалку материјал за пакување, ги намалуваат емисиите на CO2 низ синџирот на снабдување и ги зајакнуваат вашите еколошки перформанси.
 • Складирањето и логистиката ги правиме поефикасни со оптимизирање на материјалот за пакување и дизајнот на пакувањето.
 • Со користење на нашите метрики за циркуларен дизајн, можете да ги измерите и споредите перформансите на циркуларноста на вашите дизајни.

Со споредување на перформансите на циркуларноста со нашите метрики за кружен дизајн, лесно ќе го изберете најодржливиот дизајн.

Зошто оптимизацијата на перформансите на амбалажата е важна за Циркуларната Економија?

Секоја мала промена прави разлика. Користење на вистинската количина на материјали обезбедува:

 • Ги зачувувате природните ресурси и го намалувате отпадот .
 • Намалувате емисија на CO2 гасоци
 • Креирате поефикасен синџир на снабдување.
 • Имате корист од оптимизираните перформанси и квалитет на пакувањето.
 • Добро е за вашиот бизнис и за планетата земја.

Како може да го започнете циклусот?

Започнете го циклусот и дозволете ни да ви покажеме како да го оптимизирате вашето пакување за да ги задоволи вашите деловни потреби и вашите амбиции за одржливост.

Дозволете DS Smith да биде вашиот влез на патот кон циркуларната економија.

Дознајте како можеме да го оптимизираме секое влакно во вашето пакување.