bag-in-box packaging

Кутија за течности во пластична кеса

Кутијата за течности во пластична кеса е брановидна кутија отпечатена за продажба. Нуди можности за секој што произведува, превезува и продава течност или рефус производи. 

Кутијата е дизајнирана за да овозможи празнење надвор од кутијата. Покрај тоа, нашиот дизајн  доаѓа во различни големини и форми и може да има различни решенија за пумпа.

Bag-in-box solutions for liquids