Од стара до нова кутија за 14 дена

DS Smith е водечки снабдувач на одржливи решенија за амбалажа.

Во светот сме препознатливи по иновациите и квалитетот на нашата амбалажа. Со нашите производи може да се подобри ефикасноста во транспортот и складирањето, да се подобри презентацијата во малопродажните салони и да се зголеми продажбата на клиентите - сето тоа го постигнуваме со одржлив брановиден картон.

Потребни се две недели за хартиените влакна да пропатуваат низ работниот процес на DS Smith. Како изгледа тоа патување? Видеото „Од стара до нова кутија за 14 дена“ го следи влакното на неговото патување низ DS Smith Supply Cycle.