Видеото „Од стара до нова кутија за 14 дена“ го следи влакното на неговото патување низ DS Smith Supply Cycle.

Од стара до нова кутија за 14 дена

Видеото „Од стара до нова кутија за 14 дена“ го следи влакното на неговото патување низ DS Smith Supply Cycle.

Гледајте го видеото

Откријте што DS Smith може да направи за вас

Рециклирањето во фокус

Новости