Контакт

Ви благодариме за посетата, ако сакате да не контактирате, ве молиме јавете се на 02/3223138 или пополнете го формуларот на сајтот.

DS Smith AD Skopje - Recycling
Ул. 516 бр.5
1040 Скопје
Република Македонија

T: 02/ 3 223 138