Иновативни амбалажни решенија за овошје и зеленчук

Откријте го следното ниво на иновативни амбалажни решенија!

Одржлива алтернатива на пластичната амбалажа за еднократна употреба.

Преземи извештај

Ја дизајнираме Вашата амбалажа заедно!

Свежото овошје и зеленчук се еден од најсложените производи  во однос на транспортот од производителот до крајниот купувач или потрошувач.

 Кревки при транспорт, сложени за складирање и осетливи на време и испорака.

Со нашата стручност и способност, ќе развиеме најефикасни решенија за пакување за Ваше успешно работење со овошје и зеленчук:

  • Ние ќе ги поддржиме специфичните барања на вашиот синџир на снабдување
  • Ќе осигураме заштита на производот при транспорт
  • Ќе зголемиме ефикасност на пакувањето во ланецот на снабдување за оптимизирање на трошоците
  • Ќе помогнеме во зголемување на продажбата