Пополнете го формуларот и добијте го извештајот

Пополнете го формуларот за да го преземете нашиот извештај за иновативни решенија за пакување

Европскиот пазар на пиво и јаболковина е еден од најголемите во Европа и светот, а во последните години доживува динамични промени во однесувањето на потрошувачите. Од растот на побарувачката за занаетско пиво, експлозијата на вкусови и ароми до бројни комбинации на нискоалкохолни и безалкохолни пива.