Откријте ги иновативните Home CaRe решенија

Преземете го Home CaRe извештајот

Во извештајот ќе прочитате повеќе за 4 опции на пакување, кои ќе Ви помогнат на Вашиот пат кон поодржливо пакување, кое е подготвено за циркуларно движење и ќе донесе поголема вредност на Вашите брендови.

Пополнете го формуларот и преземете го извештајот за домашна нега.

DS Smith Home caRe packaging whitepaper