DS Smith водич за амбалажни решенија за е-трговија кои 100% се рециклираат

Според истражувањето, дури 41% од европските е-потрошувачи сметаат дека е важно испорачаното пакување да може да се рециклира. Со растечките барања на еколошки свесните потрошувачи, еколошките предизвици растат. Употребата на еколошки материјали за пакување игра важна улога во ова.

Што претставува DS Smith водичот за амбалажни решенија за е-трговија кои 100% се рециклираат?

Водичот на DS Smith е наменет за сите категории на е-трговија и е потполно бесплатен за преземање. Тој им нуди на е-трговците на мало, кои вклучуваат потрошувачи кои се грижат за животната средина,  корисни материјали кои ќе им помогнат во транзицијата кон циркуларната економија и совети за замена на проблематичната пластика.

Исто така, вклучува интересни сознанија, трендови и специфични решенија за пакување на DS Smith, дизајнирани за е-трговија и отстранување на проблематичната пластика.,

Што содржи водичот за амбалажни решенија наменети за е-трговија?

  • Растечки (еколошки) предизвици
  • Факти за проблематичната пластика
  • Претстојни промени за пластична амбалажа
  • Трендови
  • Патот до  пакување за е-трговија кое 100% се рециклира
  • Нашите решенија за пакување

Како може да го преземете водичот?

Пополнете го формуларот подолу и преземете ја вашата копија од водичот на DS Smith. Да почнеме со пролетно чистење за отстранување на проблематичната пластика!

Преземете го водичот