Home caRe webinar - 24.11.2022, 11:00

Зголемете ја продажбата, намалете го отпадот од пакување и отпечатокот од CO2. Дознајте повеќе за Home caRe иновативните решенија за пакување на DS Smith aи покажете им на вашите клиенти дека се грижите. Регистрирајте се на webinar-от за да дознаете повеќе.

Инспирирајте се од нашите иновативни решенија и одржливи успешни приказни!

  • На овој webinar, ќе дознаете повеќе за нашата иновативна палета на решенија за пакување - Home caRe и ќе откриете како му помогнавме на нашиот клиент Saponija да ја замени проблематичната пластична амбалажа за детергент за перење.
  • Потоа ќе бидеме домаќини на специјален гостин, експерт за FMCG од Reckitt & Benckiser кој ќе зборува за прилагодување на решенијата за пакување на растечките барања на е-трговијата.

Со пакувањето имате позитивно влијание врз животната средина. Придружете се на нашиот тим за иновативен дизајн, како и на нашите експерти за пакување на 24 ноември во 11:00 часот (CET).

Пријавете се тука.

*Webinar-от ќе се одржи на англиски јазик на MS teams платформата

Што можете да очекувате?

11:00 - 11:10 CET | Home caRe: Амбалажни трендови и предизвици на пакувањето

  • Преглед на трендовите на пакувањето и предизвиците на водечките компании во сегментот за Домашна нега

11:10 - 11:45 CET | Иновативни решенија за пакување Home caRe

  • Опција 1: Одржливост
  • Опција 2: Видливост во продавницата
  • Опција 3: Е-трговија
  • Можност 4: Ефикасност и инклузивен дизајн
  • Пример за замена на проблематичната пластика на Сапонија

11:45 - 12:00 CET | Прашања и одговори

  • Панел дискусија со експерти

Дознајте повеќе за нашата иновативна понуда