Истражете нови можности за вашиот бизнис

Дојдете во нашиот Impact Centre

Центар на влијание

Вашиот дом во светот на амбалажата

Посетата во центар на влијание од DS Smith ќе ви помогне вам и на вашите колеги да донесете стратешки одлуки за амбалажата и да ги остварите вашите цели.

А придобивките ќе траат долго по посетата! Знаењето што ќе го стекнете вие и вашите колеги, како и односите што ќе ги развиете со нашите стратези за амбалажа, ќе продолжат да ги плаќаат дивидендите.  Често примаме нови посетители од истата компанија сакајќи да истражиме нови аспекти или да ги продлабочиме дискусиите во различни области на производот.

Стручноста на нашите локални стратези за амбалажа овозможува работилницата да даде одраз на вистинските трендови и практики, а тие може во голема мера да варираат од земја во земја.  Во исто време, цврстината на нашата меѓународна мрежа ни овозможува да се справиме со меѓународни проблеми.

Многу сме горди што нашите центри на влијание се изградени од колективна стручност на стотици стратези за амбалажа.  Мислиме дека тие даваат вистински придонес за иднината на амбалажата.   Дури и стотици наши клиенти се убедени во ова.