industrial packaging for standard automotive range

Стандардна автомобилска палета

Дизајнираме и произведуваме широк опсег на решенија за автомобилска амбалажа за автомобилската индустрија.

Нашите производи за автомобилска амбалажа GALIA и IMC се стандардни, регуларни кутии со отвори, со димензии што одговараат на отворите од стандардните палети.

Тестирани и одобрени според стандардот EAQF класа A (кутии GALIA) и сертификации од Ford (модуларен картон IMC - ISO), чуваме голем број кутии на залиха за подобрена реактивност.