industrial packaging and bulk pacakging

Амбалажа за рефус производи

Во DS Smith, се специјализираме за производство на висококвалитетна амбалажа за рефус производи од различни индустрии

Нашите решенија од брановиден картон со двоен и троен ѕид поставени врз палети се направени од природни состојки што целосно можат да се рециклираат. Горен/долен слој на брановиден картон, полухемиски брановиден картон и силни лепила на водена основа се користат за оптимална работа за испорака на тежини поголеми од 2 тона. Исто така може да дизајнираме и произведеме спецификации за гломазна амбалажа за една или повеќе испораки и за домашните пазари.

Кутиите на палети и средните контејнери за рефус производи обезбедуваат исплатлива опција за пакување, благодарение на заштедата во работна сила и транспорт.

Тие може да се произведат според вашите конкретни потреби, да го претстават вашиот професионален имиџ, да го оптимизираат целиот процес и да овозможат постигнување големи заштеди. Кога се користат заедно со нашите картонски палети, контејнерот може да се користи повторно или целосно да се рециклира со што се помага во развојот на здрава животна средина.