protective packaging for transport

Заштитна амбалажа

Дизајнираме, произведуваме и доставуваме широк опсег на заштитни материјали за пакување.

Заштита се однесува на мек или издржлив материјал што се користи за полнење, давање форма, заштита или дополнителна удобност на спакуваниот производ.

Развиваме софистицирани производи за индустриските и малопродажните пазари. Разните производи од пена како што се експандирани пени, ко-полимерни пластики или пулпа според калап најчесто се користат со други материјали како што се пластика, брановиден картон, дрво за да овозможат совршена заштита на производот во текот на транспортот, складирањето или управувањето со него.

DS Smith е наградуван снабдувач на заштитна амбалажа и амбалажа за транспорт