transport and transit packaging cases

Кутии

Нашите традиционални кутии за превоз може да се достават печатени или непечатени, во големи или мали количини, во зависност од вашите потреби.

Нашите дизајнери ќе ги приспособат вашите брановидни кутии за да го искористат просторот најдобро, да ја оптимизираат јачината и да не користат материјал повеќе од потребното.

Го земаме предвид секој аспект од вашата лента за пакување, дистрибуција, логистика и барања на крајниот корисник за да обезбедиме заштита за вашите вредни производи.

Контактирајте не доколку ви треба:

  • Флексибилност преку сеопфатна палета на квалитет на картон и типови на бран
  • Амбалажа што е ефикасна на лентите за автоматско пакување и/или лентите за рачно пакување
  • Зголемување на идентификацијата на производот и продажбата преку печатење со висок квалитет
  • Доверливи перфорирани отвори или отвори за раце на амбалажата
  • Доследен и доверлив квалитет и снабдување на локално, национално или меѓународно ниво
  • 100% рециклирана амбалажа или амбалажа што може целосно да се рециклира