WHY Banners_homepage_2000x850px v MK.png

Нашето ветување

Се фокусираме на вашите деловни потреби за да ви помогнеме да ја зголемите продажбата, да ги намалите трошоците и да управувате со ризикот.

Користење на PackRight®, нашиот единствен начин на работа, нашите висококвалификувани луѓе работат во тесна соработка со клиентите за да се одреди амбалажата која ќе постигне реални резултати – пораст на продажбата, пониски трошоци и одржливи операции.  Обично ова значи дека:

  • препознавањето како амбалажата го поддржува маркетингот и се поврзува со купувачите
  • Заштитување на производите и намалување на отпадот
  • Оптимизирање на употребата на просторот во пакувањето, складирањето и дистрибуцијата
  • Одговарање на промената и идните проверки
  • Доаѓање до целта со рециклирање.

Било да сме работеле со вас само на една фаза од синџирот на набавка или да ја решаваме секоја фаза, резултатите доаѓаат со тек на време, секојпат кога ќе се спакува производот – ова го нарекуваме Supply Cycle Thinking.

За да ви помогнеме да извлечете максимум од брановидната картонска амбалажа, може да го видите нашиот сеопфатен опсег на материјали, стручност за дизајн и техники за печатење, а сето тоа поддржано со нашите програми за постојана иновација.  Со знаење и решенија за пакување во 27 земји низ Европа, можеме да ви помогнеме каде и да работите.

потребен е стратег за амбалажа за да се остварат добри резултати.