Консултантски услуги PackRight

Консултантските услуги PackRight може да се опишат како комбинација на сите наши единствени и исклучителни услуги што им ги испорачуваме на клиентите како дополнителна вредност.

DS Smith располага со специјалистички вештини што може да се применуваат согласно приликите на секој од клиентите за да дадат резултати.

Нашите услуги ги нудиме и на локално и на паневропско ниво. Тие се поделени во следниве широки поглавја на Креативно студио, Механизација и Академијата PackRight.

Не двоумете се да нè контактирате за да дознаете повеќе за целиот спектар на дополнителни услуги што ги нудиме.