counter display

Штандови за над каса

Штандовите за над каса се мали носачи на производи дизајнирани за касата за наплата. Најголем дел од нив се опремени со мали количини производи или мали пакувања.

Ние произведуваме широк опсег на штандови за каса: самомонтирачки или претходно монтирани, празни или претходно наполнети. Погодни за презентирање на вашите производи на касите на местата за продажба, нашите производи печатени со техниките флексографија, офсет, сито-печат или со дигитално печатење гарантираат максимална видливост на вашите производи за потрошувачите.

Counter top displays for small-sized packaging