pallet boxes display

Модуларни штандови и кутии за палети

На продажното место се монтираат големи и деликатни украсни елементи. Модуларните палети овозможуваат да се промени големината на штандот во секое време.

Ние испорачуваме претходно составени штандови на дрвени или пластични палети. Во зависност од вашите потреби, можеме да понудиме и модели со интегрирана картонска палета KAYPAL®. Бидејќи се достапни во целосна големина, односно 1⁄2, 1⁄4 или 1/8 големина од палетата, нашите производи се лесни за користење и совршени за штандови за крајот или средишнот дел од гондолата.

pallet boxes for vegetables