life-size-corrugated-displays-at-POS.jpg

Ефективни и живописни штандови

Можеме да набавиме различни видови плочи за штанд, силуети, палетни плочи, тотеми и какемоно, спакувани или подготвени за монтажа, лесни за транспорт и за инсталација.

Ги земаме предвид вашите барања од маркетинг и место за купување со цел да понудиме приспособени решенија според вашите потреби.

life-size displayDS Smith е наградуван снабдувач на ефективни и живописни штандови