advertising packaging

Рекламирање

Развиено за спацијални примени, нашиот промотивен материјал се користи за екстравагантни произведени луксузни пакувања.

Нашата амбалажа ја пренесува пораката од вашиот бренд, со цел да се нагласи екслузивноста, иновацијата или модернизот. Нудиме висококвалитетна амбалажа за премиум поштенски пратки и стандардизирани формати за производи за широка потрошувачка што се даваат како подароци или како дополнителен производ.