promotionalpackaging.jpg

Дисплеј кутии и промотивен материјал

Повеќе од 70% од одлуките на потрошувачите за купување ги носат на местото за продажба. Ги ставаме вашите производи на поставена сцена која дава јасен сигнал и неодолива порака од брендот.

Било да се работи за штанд на каса или палетен штанд, поден или тавански штанд, нашата агенција за продажно место и развојниот центар создаваат целосно индивидуални решенија за штандовите.

Напредните техники за печатење и конверзија им овозможуваат на готовите производи да понудат високи перформанси и максимално визуелно влијание во продавницата. Достапни во секоја форма и димензија: за каса, со реална големина или подни, нашите штандови за продажно место го ставаат вашиот производ на централна позиција.

Исто така, можеме да набавиме необични форми, како што се бродови, столици за на плажа и шатори или да ги интегрираме светлината, мирисот и звукот по ваше барање. Ги земаме предвид специфичните комерцијални барања за големина и тежина, како и деталите важни за потрошувачите, како што е висината на држачите на самата стока.

Каква и да е вашата промоција, може да бидете уверени дека ќе бидат реплицирани избраните боја, стил и дизајн во текот на целата кампања.

Нашите посветени специјалисти ќе работат со вас за да направите сензационални штандови за место за купување за вашата комуникација во склоп на продавницата. Значителното вложување во вештини и луѓе ни овозможува да понудиме сеопфатен опсег на услуги, од почетен концепт преку дизајн и создавање, па сè до поставување.