bag-in-box packaging

Пластична кеса за течности во кутија

Пластичната кеса за течности во кутија е мек пластичен контејнер опкружен со брановидна кутија отпечатена за продажба. Нуди можности за секој што произведува, превезува и продава течност или рефус производи. 

Пластичната кеса за течности во кутија е дизајнирана за да овозможи празнење надвор од кутијата. Покрај тоа, нашиот дизајн на пластичната кеса за течности во кутија доаѓа во различни големини и форми и може да има различни решенија за пумпа.

Bag-in-box solutions for liquids