Luxury packaging

Луксузна амбалажа

Луксузните производи заслужуваат луксузна амбалажа. Треба да се уверите дека вашиот производ има иновативно, високо квалитетно решение што ги подобрува вашите брендови.

Комбинирањето одредени форми, бои, печатења и материјали ја нагласуваат важноста и уникатноста на производот, обезбедувајќи го неговиот ексклузивен карактер.

Со широк опсег на техники за печатење и завршни техники (офсет, флексографија, лакирање, топло печатење, гравирање, печатење, ламинација), нашите производи ќе им овозможат на вашите производи да се истакнат во толпата. Имаме искуство во секоја техника за печатење што може да се замисли, што ни овозможува да создадеме секаков тип сјајна, метализирана или холографска печатена материја.

luxury packaging champagneDS Smith е наградуван снабдувач на луксузна амбалажа