Gift packaging

Амбалажа за подароци

Во DS Smith, располагаме со широк опсег на амбалажа за подароци во сите форми и големини.

Покрај понудата на стандарден опсег на амбалажа за подароци, можеме да понудиме и приспособени решенија.