Понуда

Без оглед на потребите од амбалажа, DS Smith е вашиот идеален стратешки партнер. Имаме различни типови производи што опслужуваат различни сегменти.

Амбалажата не е само производ, туку вистинска технологија што вклучува од концепти на заштита до презентација за продажба. Како пионери во осмислувањето на амбалажа и експерти за циклусот на снабдување, фокусирани сме на заштеда на вашето време и намалување на трошоците за подобрување на вашата ефикасност.