Картонски тацни и гајби

Паметен начин за транспорт, заштита и промоција на вашите производи

Студија на случај

Алтернатива на пластична кеса за пазарење

Анкетите покажуваат дека во светот по пандемијата, вашите клиенти ќе продолжат да купуваат повеќе онлајн. Тие, исто така, сакаат нивните набавки да бидат испорачани со помалку пакување или со користење на поодржливи материјали. Greentote™️ е првата 100% рециклирана алтернатива за пластични кеси дизајнирани специјално за подигање намирници или за достава до дома.

Целосно направена од картон и достапна во две големини, секоја кутија Greentote™️ содржи повеќе од три пати повеќе намирници од пластична кеса, а кутиите се испреплетуваат за да обезбедат безбедност и удобност при транспортот. Дополнително, Greentote™️ ја користи нашата револуционерна восочна обвивка Greencoat™️, со своите одржливи, отпорни на влага способности и издржливост во бараните синџири на снабдување, вклучително и индустријата за живина и морска храна.