Окријте ги одржливите амбалажни решенија за Home caRe производите

Како вашиот бренд се грижи за нашиот дом?
Повеќе продажба, помалку отпад од пакување и помало влијаније од јаглероден диоксид. Прочитајте повеќе за инспиративните иновации на DS Smith за пакување производи за домашна нега и покажете им на вашите клиенти дека се грижите.

Во овој извештај, ќе прочитате повеќе за различните опции на пакување кои ќе ви помогнат на вашиот пат кон поодржлива иднина и ќе донесат поголема вредност за вашите брендови.

Преземете го извештајот и дознајте повеќе за трендовите во категоријата Home caRe. Откријте како пазарот и пакувањето за производи за домаќинство се развиваат и се прилагодуваат на циркуларната економија.

Пополнете го формуларот и преземете го својот извештај за Home CaRe.