transport and transit packaging

Амбалажа за превоз и транспорт

DS Smith нуди широк опсег на амбалажа соодветна за транспорт и управување со практично секакви производи за широка потрошувачка.

Логистика

Посветени сме на пронаоѓање нови формули и најсовремени апликации за дизајн за кутии и печатење, како и логистика. Прво, затоа што барањата за амбалажата еволуираа. Но и затоа што добрата и убавата амбалажа, покрај тоа што го заштитува производот при превоз, туку и го прикажува имиџот на брендот на најдобар можен начин.

Автоматизирано пакување за транспорт

Од традиционалната, обична кутија со празни места, до автоматизираното пакување, нашите брановидни производи овозможуваат оптимална заштита за вашите производи. Со или без печатење, од мали до големи формати, ние нудиме стандардни или приспособени решенија за да одговараат на вашите потреби. Во зависност од вашите барања, нудиме и системи во вид на саке или стегање за подобра заштита на вашите производи.