electronics-market.jpg

Wij verbeteren uw bedrijfsresultaten

De elektronicabranche blijft zich met de snelheid van het licht ontwikkelen. Uw submarkten - vooral de industriële, medische, telecom, luchtvaart, defensie en IT-segmenten - smeken om elektronica om hun tienduizenden 'connected smart devices' in stand te houden, terwijl de vraag van de consument om smartphones, wearables en andere intelligente elektronica blijft stijgen.

Uitdagingen in de elektronicabranche

Alsof dat nog niet uitdagend genoeg is, wordt de industrie gekenmerkt door almaar complexere logistieke ketens die zich niet meer beperken tot een  enkel continent, maar zich in rap tempo wereldwijd ontwikkelen. Producten worden niet langer op één locatie ontwikkeld, geproduceerd en verkocht. In plaats daarvan stellen open handelsroutes en toegang tot digitale gegevens fabrikanten in staat om materialen tegen de laagst mogelijke prijzen overal in te kopen en ze naar lagelonenlanden te verschepen voor assemblage.

Wij ontwikkelen en produceren verpakkingen voor de elektronica branche en creëren eenvoud in elke fase van de steeds omvangrijker en complexer wordende supply chain

Gespecialiseerde verpakkingsservice

Vanzelfsprekend ontwikkelen en produceren wij verpakkingen op maat op basis van uw individuele behoeften. Of dit nu is in golfkarton of in combinatie met andere verpakkingsmaterialen, ons breed netwerk van designers stelt ons in staat om uw specifieke wensen en eisen in te vullen.

Om in deze uitdagende omgeving nog succesvoller te zijn, ondersteunen wij diverse grote leveranciers in de elektronicabranche op het gebied van logistiek, inkoop van multi-materialen en print-managementservices.

Totaalservice vanaf ontwerp tot eindconsument

Wij bieden een volledige dienstverlening, van design tot supply, en creëren eenvoud in steeds omvangrijkere en complexere logistieke ketens in elke fase van de supply chain, van fabriekshal tot eindgebruiker. Door uw marktstrategie te ondersteunen helpen we u om uw omzet te verhogen, uw kosten te verlagen en uw risico’s te beheersen. Onze wereldwijde dekking biedt ons de flexibiliteit om u te ondersteunen in elke sector waar u actief bent.

Wij zijn uw Packaging Strategists voor het leveren van totaaloplossingen.