Ons leiderschap op het gebied van de circulaire economie

Onze wereld verandert snel, en het tempo van deze verandering neemt toe. Circulariteitsprincipes en de deeleconomie, gekatalyseerd door een nieuwe generatie bewustere consumenten, dagen de status quo uit. Wij hebben een circulair bedrijf gecreëerd dat zich richt op duurzame verpakkingen.

Ellen MacArthur Foundation

De Ellen MacArthur Foundation werd in 2010 gelanceerd met als doel de overgang naar de circulaire economie te versnellen. Sinds de oprichting heeft de liefdadigheidsinstelling zich ontpopt als een wereldwijde thought leader, die de circulaire economie op de agenda zet van besluitvormers over de hele wereld. Lees hoe onze samenwerking met de Ellen MacArthur Foundation onze circulaire economie versnelt en innovatie in het hele bedrijf ondersteunt.

Casestudies

Onze Newsroom bevat vele casestudy's die in detail beschrijven hoe wij de circulaire economie ondersteunen met innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen.

Circulytics

Circulytics, ontwikkeld door The Ellen MacArthur Foundation is het meest uitgebreide meetinstrument voor circulariteit dat beschikbaar is, ontworpen om organisaties te helpen zien hoe voorbereid en succesvol ze zijn in de overgang naar een circulaire economie. Samen met een klein aantal andere Global Partners hebben we met de EMF samengewerkt om Circulytics te ontwikkelen.

Infographic

‘Transforming the Supermarket Aisle’ was een rapport dat is ontwikkeld in samenwerking met White Space, het toonaangevende adviesbureau voor groeistrategie.

Neem contact op voor meer informatie