Impact Centre

Een bezoek aan een Impact Centre van DS Smith helpt u en uw collega's bij het maken van strategische verpakkingbeslissingen en het bereiken van uw doelstellingen.

Neem contact op

Case study

Redefining Packaging for a Changing World

Refresco

DS Smith’s Impact Centre in Gent behaalde een belangrijke mijlpaal toen Refresco (Europa’s grootste afvuller van frisdranken en vruchtensappen) verantwoordelijk was voor de 100ste Impact Centre workshop.

Het Benelux Impact Centre in Gent is onderdeel van een Europees netwerk dat marktinzichten en de laatste trends in verschillende sectoren deelt. Dankzij dit netwerk zijn Belgische en Nederlandse producenten in FMCG en industrie niet alleen in staat om te optimaliseren in eigen land, maar ook om producten in andere Europese markten succesvol te lanceren.

"Zeer inspirerend, duidelijke uitleg en zeer professioneel. We keken met de blik van een consument naar de producten, in plaats van met onze professionele bril. Wij vertrekken vanuit het product, de verpakking komt later, maar de klant ziet het andersom, die laat zich leiden door de verpakking. Die aanpak van de mensen van DS Smith heeft ons de ogen geopend."

- Maarten Kusters, Managing Director van Refresco Benelux

Neem contact op voor meer informatie