Onze missie

Redefining Packaging for a Changing World

Wij houden altijd onze blik op de toekomst gericht, want wij begeven ons in een veranderende wereld. Steden, dorpen en hele bevolkingsgroepen veranderen snel. De groei van de digitale technologie brengt een revolutie teweeg in de manier waarop we winkelen en leven. We verwachten steeds meer dat we producten op maat kunnen kopen, wanneer we dat willen, waar we dat willen én dat ze bij ons worden afgeleverd op een manier die past in onze drukke levensstijl. We willen meer keuze en gemak, máár met minder impact op de wereld om ons heen.

Dit biedt enorme kansen voor ons allemaal, maar vergt ook een nieuwe manier van denken. Hoe kunnen we meer producten leveren, zonder dat meer voertuigen onze steden nog verder verstoppen? Hoe leveren we meer bij de mensen thuis, zonder ze te belasten met overtollige verpakkingen? Hoe kunnen bedrijven zich aanpassen aan veranderende winkelgewoonten en tegelijkertijd hun activiteiten soepel en efficiënt laten verlopen? Hoe kunnen we producten over de grenzen heen beschikbaar maken en tegelijk overal en altijd consistentie garanderen?

Wie wij zijn
Wij helpen onze klanten om in te spelen op veranderende winkelgewoonten met de duurzame verpakkingsoplossingen die onze samenleving nodig heeft

Er is behoefte aan een nieuwe benadering van verpakken. En er is behoefte aan sterk leiderschap in onze industrie. Dit is wat ons drijft en waarom wij een gemeenschappelijk doel hebben: Redefining Packaging for a Changing World.

Wij zijn anders omdat wij zien dat verpakkingen een krachtige rol kunnen spelen in een veranderende wereld. Wij helpen onze klanten om in te spelen op veranderende winkelgewoonten en eisen van consumenten en overheden met innovatieve, duurzame verpakkingsoplossingen die onze samenleving nodig heeft.

We worden gedreven door onze vier strategische doelen

Onze klanten tevredenstellen

Door hen uitstekende resultaten te bezorgen terwijl wij hun omzet verhogen, hun kosten verlagen en hun risico beheren.

Het potentieel van onze mensen realiseren

Door een veilige omgeving te creëren waarin elke collega zijn vaardigheden en ideeën kan gebruiken en ontwikkelen.

Onze omvang en winst verdubbelen

Door operationele uitmuntendheid te stimuleren, ons marktaandeel te vergroten en uit te breiden naar nieuwe markten.

Toonaangevend zijn in duurzaamheid

Door duurzaamheid in onze beslissing op te nemen en ons recyclingplatform uit te breiden.

 

Wij hebben een reeks duidelijke waarden die leidend zijn voor alle medewerkers

ZORGZAAM ZIJN. Wij zijn trots op wat wij doen en geven om onze klanten, onze mensen en de wereld rondom ons.

DE UITDAGING AANGAAN. Wij deinzen er niet voor terug om elkaar en onszelf uitdagingen te stellen om een betere weg vooruit te vinden.

BETROUWBAAR ZIJN. Wij houden ons aan afspraken en komen onze beloftes na.

PROACTIEF ZIJN. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en oplossingen en reageren snel op kansen die zich voordoen.

VOLHARDEND ZIJN. Wij krijgen dingen gedaan.

Ons Purpose - Redefining Packaging for a Changing World
Onze Purpose stuurt onze vier strategische doelstellingen

Deze waarden geven richting aan onze besluitvorming, ons beleid, onze activiteiten en beïnvloeden zowel het gedrag van individuele werknemers als de organisatiecultuur. De juiste waarden moeten resoneren met ons gedrag. Ze moeten weerspiegelen wat we werkelijk geloven en wat we daadwerkelijk doen.