Het Global Electronics Centre brengt uw projecten tot leven

Wij weten dat elk soort product in de elektronicabranche zijn eigen kenmerken en bijbehorende eisen heeft. Eerst en vooral moeten we die behoeften begrijpen om uw project tot leven te kunnen brengen.

Allereerst voeren wij gezamenlijk een analyse uit op uw supply chain om te bepalen welke eisen er aan de verpakking gesteld worden in elke afzonderlijke fase van de supply chain. Op basis daarvan definiëren we de bereikbare resultaten. Wilt u uw omzet verhogen? Uw kosten verminderen? Of uw risico beheersen? Onze experts werken met u samen om die doelstellingen te behalen.

Afhankelijk van de gewenste resultaten bepalen we de noodzakelijke prestatiekenmerken. Hoe sterk moet de verpakking zijn? Welke eigenschappen moet ze bezitten? Hoe belangrijk is het uiterlijk van de verpakking?

Deze vragen zijn maar het topje van de ijsberg bij het creëren van een optimale verpakking.

Betreft het kwetsbare fijnmechanische instrumenten of diefstalgevoelige devices? Welke handling vindt er plaats? Hoe worden de goederen vervoerd? Per zeetransport? In het ruim van een vrachtvliegtuig of per vrachtwagen? Hoe ziet de tussenopslag er uit? Is er sprake van co-packing of alternatief distributieproces? Welke andere schakels van uw supply chain doorloopt het product alvorens uw klant te bereiken?

Al deze, en vele andere factoren zullen bij het ontwerp van uw verpakking van invloed zijn op het eindresultaat.