header.jpg

Made2fit elimineert lege ruimte

DS Smith's revolutionaire Made2fit technologie verbetert de efficiency bij klanten, maakt opvulmaterialen overbodig en verlaagt de transport kosten.

Altijd exact de juiste doosmaat

Het versturen van webshop orders in te grote dozen is een verspilling van resources en een gigantische doorn in het oog van de consument. Deze innovatie is ontwikkeld om een heel specifieke e-commerce uitdaging te tackelen, namelijk het elimineren van overbodige lege ruimte in de verpakking.

Door altijd, voor elk afzonderlijk pakketje, exact de juiste afmeting te produceren verlagen we de kosten voor webshops door zowel de operationele als de transportkosten te verlagen: Opslagruimte, arbeid, administratie en inpak- en montagetijd worden gereduceerd. Het aantal handelingen wordt verminderd, de kans op schade daalt. 

Oplossing voor grote pure players en start ups

Zowel pure players van wereldformaat, met duizenden orders per dag, als kleine snelgroeiende e-commerce start-ups kunnen profiteren van deze nieuwe technologie.

De manuele Made2fit oplossing is ontwikkeld voor kleinere bedrijven en maakt het mogelijk om 39 verschillende doosformaten te creëren uit slechts 1 enkele plaat golfkarton.

Grote e-retailers zullen het meest profiteren van de volledig geautomatiseerde Made2fit. De machine, speciaal ontwikkeld om geen lege ruimte te hebben, kan in grote volumes meer dan 10 miljoen verschillende doosafmetingen maken, telkens op maat van de inhoud.

Made2fit wordt in de komende maanden gelanceerd door heel Europa en is ook beschikbaar voor Benelux klanten.

Wilt u efficienter inpakken en minder lucht versturen? Neem dan contact op!