DS Smith bekroond tijdens POPAI Poland Awards 2012

DS Smith kreeg een eervolle vermelding in de categorie "tijdelijke display"

In de zomer van 2011 lanceerde speelgoedfabrikant Mattel een nieuwe reeks poppen van Monster High. Daarvoor was een controversieel design nodig, dat zou helpen met de promotie en bekendmaking van het product en het concept van het imago van het nieuwe product zou voorstellen.

Bij het project waren verschillende landen in Oost-Europa betrokken en het resultaat waren drie displayconstructies: een doodskist, een kasteel en een poort. De poort werd gebruikt om het nieuwe product te communiceren, terwijl de displays werden gebruikt als communicatiemiddel en verkooppunt voor het product.

Displays producten Monster HighHet display had een innovatieve aanvulling die de aandacht van de consumenten trok: een bewegingssensor die reageerde op beweging in het displaygebied en het geluid van een krakende deur en het miauwen van een bange kat weergaf.

Het project werd meteen een groot succes en bracht een hogere verkoop dan verwacht teweeg voor de producten van Monster High. Bovendien was het een fantastische ondersteuning voor de promotie van het product. Het succes van het project droeg bij tot een positieve aanbeveling van Mattel Polen en zal DS Smith de kans bieden om in de toekomst samen te werken met Mattel op Europees niveau.